Close Up Magic by George

"Magic is all around us, the trick is to see it"

14H07981 KLAR webb.jpg

close up trolleri

Close up trolleri är den perfekta underhållningen för ditt event. Oavsett om ditt evenemang är ett bröllop, en privat- eller företagsfest, en middag, en konferens, studentfest, en mässa eller en festival så kommer close up trolleri att få dina gäster att prata, tänka, skratta och interagera. 

Close-up trolleri är att trolla på nära håll mitt ute bland gästerna. Ett roligt sätt är att jag dyker upp ointroducerad. Innan gästerna hunnit förstå vad som är på gång befinner de sig redan mitt uppe i en föreställning!

Vid en middag kan varje bord få sin egen föreställning, exempelvis när gästerna väntar på maten eller mellan rätterna. På mingelfesten dyker jag upp bland gästerna och låter magin ske på nära håll. Inget behov av scen eller extra utrustning.

Close-up trolleri är ett effektivt sätt att bryta isen vid alla typer av evenemang. En close up show kan utformas på många olika sätt och passar utmärkt för både sittande och stående gäster, utan behov av en scen. Showen följer inga fasta ramar utan bygger på impulsivitet ifrån mig, kundens önskemål och åskådarnas nyfikenhet.

Jag kan även göra en minishow med några tricks på scenen om det önskas.

Låt era gäster förundras över close up trolleri och Ni har ett event som de sent kommer glömma.

11890406_1033251336720456_7193177288187770470_o.JPG

barntrolleri

Det är alltid roligt att uppträda för barn och trolleri är en utmärkt underhållning för barn som får dem att tänka, skratta och ha roligt. 

För de mindre barnen har jag en modern och rolig show på ca 30 min. (från ca 6 år).

För lite äldre barn passar även close-up trolleri med kort tricks jätte bra.

Överraska barnen med trolleri och ge dem en rolig och spännande stund.

Varmt välkomna att kontakta mig för mer information.

Copyright © 2014-2017. All rights reserved, Georgios Grigoriadis